Söker du efter ett bra hunddagis?Marielund B&B

Välkommen tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om lite allt möjligt mellan himmel och jord som bara helt enkelt råkar falla mig in för stunden och som jag tycker känns intressant och roligt att kunna dela med mig av. Idag så hade jag tänkte att jag skulle ta och skriva ett par ord o det här med hunddagis i Skara då det har varit rätt så många av mina läsare som nu har hört av sig angående det här och vill att jag ska ge mer information kring det hela. Som många av er vet så vänder jag mig ju till ett hunddagis då det verkligen behövs och jag anser mig ha hittat ett perfekt sådant som passar min situation, min hund och mina behov.

Marielund B&B, som det här hunddagiset heter, är verkligen hur bra som helst på det som de gör och de har mycket erfarenhet när det kommer till just hundhantering, hundbeteende och hundomsorg. Jag tycker verkligen att det här är ett sådant ställe som man ska vända sig till då man känner att man kan dra nytta av det och rätt utav behöver det. Nu är det ju då lite smått inriktat till alla er som befinner er exempelvis då i Skara med omnejd, eller till alla er som då befinner er någonstans där ni på ett enkelt och smidigt sätt kan ta er dit. Men hur som helst så ville jag ändå passa på att rekommendera Marielund B&B då jag tycker att det verkligen är ett sådant ställe som jag känner mig trygg med att tipsa om.