Möbelsnickeri i Lund

Är personligen inte den skickligaste när det kommer till att vara duktig med hantverk, minst sagt. Men då jag nyligen flyttade in i min nya lägenhet så kände jag att jag ändå får ge det ett försök att faktiskt kunna sätta ihop mina möbler och få allt att sitta och passa som det ska. Men då jag givetvis var otaktisk nog att välja IKEA som möbelleverantör så var det inte så enkelt att sätta ihop allt som jag hade hoppats på. Därför fick jag kontakta ett företag som erbjuder tjänster inom just möbelsnickeri i Lund och därför kontaktade jag Augusti Bröder Möbelsnickeri AB som har arbetat inom denna branschen i många år och även genomför sina arbeten till enormt förmånliga priser, därför kändes dem verkligen som det bästa och mest logiska valet, vilket dem tveklöst var. Dem utförde arbetet på mindre än tre timmar, ett arbete som definitivt hade tagit mig förmodligen tre dagar, därför kändes det riktigt skönt att dem hjälpte mig på ett så bra och effektivt sätt. 

Du gillar kanske också...