Fettreducering i Eskilstuna

Jag är Matilda, jag har under hela mitt liv levt med övervikt. Jag har aldrig förstått mig på hur man ens tar hand om sin kropp, hur det är att motionera och hur man ens klarar sig en dag utan att äta något ohälsosamt. Jag har enorma ätstörningar vilket gör att jag dagligen får i mig över 3 000 kalorier mer än vad en kvinna i min ålder skall få i sig per dag. Jag bestämde mig därför till slut att kontakta en personlig tränare, även människor som skulle kunna hjälpa mig att faktiskt bli hälsosam, gå ner i vikt och faktiskt må bra av att se mig själv i spegeln. Men min tränare sa först däremot för att jag ska klara av intensiteten och det höga tempot och för att se till så att min kropp inte drabbas av en total chock så ska jag först åka till e-tuna Refresh Clinic & Beauty Center HB som erbjuder fettreducering i Eskilstuna. Detta var därför något jag fick göra och ville därför just skriva denna texten först och främst som ett tack för deras enorma hjälp, jag känner mig verkligen nu motiverad till att påbörja denna resan och drömmer verkligen om att jag kommer att lyckas att ha nått min målsvikt inom ett år. 

Du gillar kanske också...